Samarbeta med Forma

Forma är alltid intresserad av nya spännande samarbeten. Tidigare samarbeten med andra verksamheter har varit föreläsningar, workshops eller produktion av färdiga konstverk. Hör av dig om du vill veta mer eller vill ha referenser.

***

Just nu söker Skaparkollektivet Forma en projektledare på deltidsvikariat konst/konsthantverk/design

 
 
Om arbetsplatsen:

Forma är ett multikulturellt skaparkollektiv baserat på övertygelsen om hur hantverk och skapande kan tjäna en viktig roll i ett mer inkluderande och livsbejakande samhälle. Kollektivet har ca 40 aktiva medlemmarna och söker ständigt nya engagerade skapare. Forma har sin bas på Stenkrossen i Lund, men flera projekt görs på andra platser i Sverige. Forma är religiöst och politiskt obundet och verkar för demokrati, jämställdhet och mänskliga rättigheter. Under 2016 bildades Forma som en ideell förening och gruppen beviljades ett 3-årigt stöd från Arvsfonden.

 
Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av både administrativa och praktiska uppgifter och kommer i viss mån att kunna anpassas efter kvalifikationer hos dig som söker. Du ska vara beredd att ta ansvar för verksamheten. Vi söker dig som är flexibel och intresserad av att arbeta med unga och är duktig på att samarbeta kollegialt. Du kommer ingå i ett projektteam som utvecklar och leder Skaparkollektivet Forma. Det är en flexibel och målstyrd arbetstid med stora möjlighet att styra arbetstiden, men du ska vara beredda att aktiviteter och uppgifter kan ske på kvällar och helger. Arbetsuppgifter inkluderar att vara med och planera och genomföra workshops och projektresor, kontakt med deltagare, nå ut till nya möjliga deltagare, ansvara för social medier.

 

Kvalifikationer:
Krav:
  • Kreativ/konstnärlig/hantverksmässig kompetens
Meriterande:
  • Erfarenhet av projektarbete och liknande arbete
  • Erfarenhet att leda projekt
  • God förmåga att kunna uttrycka dig i tal och skrift
  • Körkort är önskvärt
  • Erfarenhet av föreningsarbete
  • Erfarenhet av att arbeta med sociala medier för företag och organisationer
  • Pedagogiskt arbete
  • Erfarenhet av fotografering
Vi har stark önskan om att du vill fortsätta med Forma (ideellt eller professionellt) efter projektanställningens slut och att vara med och föra in Forma i en ny period efter stöd från arvsfonden upphör.
 
Anställningens omfattning:
Projektanställningen är ett vikariat på grund av sjukdom. På grund av den anledningen inte svara på exakt hur lång tid den sträcker sig. Projektanställningen du vikarierar för löper fram till och med maj och det är möjligt att vikariatet sträcker sig fram dit.

 

Tillträde: 1 feb eller tidigare om möjlighet ges Vi planerar att i första hand hålla intervjuer den 23/1.  

 

Ansökan skickas senast den 18/1 till petter@skaparkollektivetforma.se